L'Amuse Culinair

Kookstudio, Traiteur & Catering

HuisREGELS & Gebruik

Kookstudio  L’ AMUSE CULINAIR

 

“Liberté, fraternité, egalité” staan bij L’Amuse Culinair hoog in het vaandel. Toch zijn wat afspraken nodig. 

Onze grote zorg is overmatige geluidbelasting voor onze buren, help ons daar mee!

1a.. Parkeren s.v.p. zover mogelijk van panden; in de buurt van brievenbus/parkje is prima. (Niet aan ventweg!)
1b.  Houdt aankomst en vooral afscheid  kortstondig.
Begroeten en afscheid kan ook binnen. Toeteren is natuurlijk fout. HHH : Houdt Hoie in Huis.
1c.  Ook buiten converseren (met sigaretje) kan zeer storend zijn, we hebben een rookhok, of loop naar het parkje 50 meter verderop. Regel is roken buiten met max. 2 pers. En natuurlijk geen drank mee naar buiten!
1d. Muziek is bedoeld als achtergrond, zware bas tonen en disco geven problemen.

Veiligheid een Hoofdzaak!  Koken doe je vooral met je hoofd.

2a.. Zorg dat U zich oriënteert en door ons laat informeren over onder meer: vluchtwegen, werking van blus apparatuur, brand alarmen, blusdeken, EHBO middelen en stortdouche etc.
2b. Gebruik geen apparatuur en gereedschappen waarop U niet door ons geďnstrueerd bent.
2c. Meld aan ons onvolkomen heden van apparatuur.
2d.
Houd s.v.p. rekening met eventueel gladde vloeren.
2e. Flamberen, karameliseren, bruleren onder de afzuigkap, maar met mate. Vlammen mogen afzuiging niet raken en nooit langer dan 2 seconde duren. 
2f. Vermijd  loshangende (brandbare) kleding tijdens het koken; zorg zelf voor veilige en vetbestendige kleding en schoeisel.

2g. Laat U zich informeren over het doven van vlam in de pan, frituur pan. (Blus vetbranden nooit met water!)

2h. Bij het huren van de kookstudioruimte in eigen beheer, is de huurder , -hij/zij die namens de groep huurt -, zelf  hoofdelijk verantwoordelijk voor het hanteren van de juiste maatregelen: o.a. het aanwezig zijn van een B.H.V. er in de groep, het hebben van de juiste Horeca diploma;’s en het geven van instructies aan de groep voor het veilig uitvoeren van alle activiteiten van de kookgroep en voor eventuele aangerichte schade.  Zie ook brief aan huur groepen.

Telefoon: 06-51819272

E-mail: Lamuse@JMLimburg.demon.nl

Kvk.: 14101241 BTW nr: NL 1185.32.765B02

3.  Alcohol/ Roken  

Zonder discussie hanteren we hier alle aan ons, door Drank en Horeca wet en plaatselijke verordeningen, opgelegde regelgeving. Géén Drank meenemen naar buiten, roken max.2 personen buiten

4.  Betaling

L’Amuse Culinair hanteert een voor U aantrekkelijk prijs beleid. Dit houdt echter in dat, -om kosten technische redenen-, er een minimum wordt gesteld aan het aantal deelnemers (12*) per kook sessie.  Dit houdt  in dat er bij een lagere opkomst altijd voor dit minimum aantal deelnemers (12*) moet worden betaald.

 *) Locatie Stalberg 12 personen, ander locaties 11 personen.  

Afhankelijk van het door U gekozen Kookcessie (eenmalig/regelmatig. etc.) zijn er prijs afspraken gemaakt. Buiten de in de prijs inbegrepen flessen wijn dienen additioneel genuttigde dranken zoals Koffie, Fris, Bier en/of Wijn tegen aangegeven prijs, na de kookles te worden voldaan. De groep is (groepshoofd)verantwoordelijk om hierin de juiste verdeelsleutel te vinden en om aan de betaling te voldoen. Het niet nuttigen van in de prijs inbegrepen  gerechten of dranken,  leidt niet tot restitutie. Het is niet toegestaan eigen meegebrachte Wijn te nuttigen. In verband met inkoop en planning, dient voor afmeldingen korter dan 48 uur van te voren, aan het volledige cursus geld te worden voldaan.      

Zie ook voor prijzen en voorwaarden:  http://www.lamuseculinair.nl.

 5. Groepshoofd

Elke groep dient te worden vertegenwoordigd door, een in de groep gekozen , groepshoofd. Het groepshoofd is namens de groep verantwoordelijk voor het verzorgen van het juiste aantal deelnemers en de betaling. Betalingen gaan alleen via het groepshoofd.  

6. Algemeen

Voor de ligging van onze maar ook Uw Kookstudio is gekozen voor de passende en rustige ambiance van de Stalberg en haar bewoners. We zullen moeten zorgdragen dat onze activiteiten in deze omgeving blijven passen. Monique Limburg            

Voor alle overige, - niet in deze overeenkomst genoemde regels-, zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze zijn aan te vragen  via Koninklijke Horeca Nederland, of na te lezen op de site: http://www.khn.nl/uvh-nl