L'Amuse Culinair

Kookstudio, Traiteur & Catering

PRIJSLIJST

2017

Deze workshops worden meestal in de

avonduren van ca. 18.00 tot 22.00

gegeven met uitleg en begeleiding van

een ervaren kok(kin). Voor de

recepturen, bijpassende wijnen en verse

ingrediŽnten wordt gezorgd.

De prijs per persoon is 37,50 Euro

op basis van 12 personen inclusief 4

flessen wijn.

††††††††††

Prijzen overige dranken:

Witte, Rode, Rosť Huiswijn: Ä 15,75

Lindeboom tapbier:††††††††††† Ɔ 2,15

Frisdranken:††††††††††††††††††††† Ɔ 1,95

Koffie :†††††††††††††††††††† Ɔ 2,00

Thee:†††††††††††††††††††††††††††††† Ä0,95 †††††

†††† Info: Monique Limburg

†††† Tel: 06 51819272 of mail

†††† lamuseculinair@gmail.com

Kvk. nr: 14101241

BTW nr:NL 1185.32.765 02

††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

††††† Eenmalige kookworkshop:

††† Denk hierbij aan teambuilding (ook in Engels en Duits), familie uitjes, vergadering in combinatie met een kookworkshop, vrijgezellenavond . Bij ons is alles mogelijk.

Prijs voor een eenmalige workshop is Ä39,50 op basis van 12 personen inclusief 4 flessen wijn. Deze prijs is inclusief receptuur, begeleiding en verse ingrediŽnten. Grotere groepen tot 40-50 personen zijn van harte welkom.Mocht U een afwashulp op prijs stellen, dan kunnen wij daar uiteraard voor zorgen.

††† Prijs voor een eenmalige middagworkshop is Ä 37,50 (vast 35,50) op basis van 12 personen inclusief 1 consumptie. Deze prijs is inclusief receptuur, begeleiding en verse ingrediŽnten. Ook hier kunnen wij uiteraard voor een afwashulp zorgen. Ook hier zijn grotere groepen van harte welkom.

††††† Info: Monique Limburg

††††† Tel: 06-51819272 of mail naar

†††† lamuseculinair@gmail.com

Voor alle overige,- niet in deze overeenkomst genoemde regels-, zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze zijn aan te vragenvia Koninklijke Horeca Nederland, of na te lezen op de site: ††††††††††††

http://www.khn.nl/uvh-nl